HACCP
Co to je
HACCP?
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém postupů pro zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností souvisejících s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
HACCP
Co to je HACCP?
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém postupů pro zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností souvisejících s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Chcete-li zlepšit pracovní podmínky a chránit zdraví zaměstnanců, provádíme autorizovaná měření. Tím pomáháme identifikovat rizikové faktory na pracovišti, které mohou ohrozit zdraví vašich zaměstnanců. K tomu využíváme specializované standardizované metody a nástroje. Tím identifikujeme míru rizika jednotlivých rizikových faktorů a navrhneme účinná preventivní opatření.
Autorizované měření je klíčovým nástrojem pro vytvoření bezpečnějšího pracovního prostředí a snížení rizika pracovních úrazů a nemocí z povolání.
ODBORNÉ HODNOCENÍ
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
SLUŽBY
KONKRÉTNĚ
Provádíme hodnocení následujících rizikových faktorů
Zpracujeme vám kompletně novou příručku pro pro jakýkoli typ stravovacího zařízení.
Zpracování nové příručky HACCP
Provedeme revizi vaší stávající příručky.
Aktualizace stávající příručky HACCP
Pracovní poloha, tedy poloha pracovníka při výkonu práce se pravidelně mění v závislosti na konstrukci stroje nebo pracovního místa. Pomocí biomechanické analýzy provedeme hodnocení pracovních poloh jednotlivých částí těla, určíme, zda se jedná o polohy přijatelné, podmíněně přijatelné či nepřijatelné včetně určení doby. Hodnotí se úhly polohy hlavy, trupu, končetin a dalších částí těla.
Pracovní polohy
Dále vám zajistíme měření hluku, vibrací, prašnosti, chemických látek, osvětlení, mikroklimatických parametrů, posouzení zrakové a psychické zátěže.
Ostatní rizikové faktory
KONKRÉTNĚ
V rámci příručky HACCP
provádíme
Zpracujeme vám kompletně novou příručku pro pro jakýkoli typ stravovacího zařízení.
Zpracování nové příručky HACCP
Provedeme revizi vaší stávající příručky.
Aktualizace stávající příručky HACCP
Máte zájem
o HACCP?
Pokud máte zájem o novou příručku nebo revizi příručky aktuální, kontaktujte nás přes kontaktní formulář nebo přímo na telefon
+ 420 777 604 377 či e-mail info@bzlab.cz
Máte zájem
o HACCP?
Pokud máte zájem o novou příručku nebo revizi příručky aktuální, kontaktujte nás přes kontaktní formulář nebo přímo na telefon
+ 420 777 604 377 či e-mail info@bzlab.cz
Pokud máte zájem o autorizované měření výše uvedených rizikový faktorů, kontaktujte nás přes kontaktní formulář nebo přímo na telefon + 420 777 604 377 či e-mail info@bzlab.cz
SLUŽBY
Máte zájem
o jinou službu?
SLUŽBY
Máte zájem
o jinou službu?
Autorizované měření
Provedeme autorizovaná měření rizikových faktorů na vašich pracovištích. Získáte přehledný protokol a navíc k měření nabídneme řadu benefitů.
Odborné hodnocení
Odborně posoudíme rizikové faktory na vašich pracovištích. Získáte přehledný protokol a navíc k odbornému hodnocení nabídneme řadu benefitů.